Фирмата е сертифицирана по международните стандарти ISO 9001:2000/ISO 9001:2008, издадени от световната компания за сертификационни услуги ТЮФ Рейланд България ЕООД, като доказателство, че дружеството покрива европейските стандарти в тази област. С удостоверенията издадени от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор и Български корабен регистър, извършваме дейности по поддържане, изработка на хидравлични и пневматични съоръжения, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност. Наша основна цел е да задоволим изискванията на клиентите ни за бързо и качествено обслужване и трайно присъствие на пазара. Постоянен и строг контрол на постъпващите и изработваните от нас продукти осигурява отлично качество и високо ниво на прецизност.

 

Целта ни е винаги да сме на разположение и в случай на нужда да предложим нашия опит и заедно да намерим решение на техническите проблеми.  
Хидро Мат ЕООД гарантира качество и сигурност на своите клиенти. Благодарение на дългогодишният си опит, Хидро Мат ЕООД е доказана фирма както на българския, така и на чуждия пазар.