Наред с основните си дейности, фирмата ни обхваща широк спектър от услуги свързани с поддръжката и ремонта на тежкотоварни, пътнически, сметосъбиращи, строителни и селскостопански автомобили и техника. В сервизните ни бази се монтират специализирани надстройки,падащи бордове, кранови устройства, хидравлични системи на влекачи за работа със самосвални полуремаркета. Всички монтажи и ремонти се извършват по предписанията и иснтрукциите на производителите. Проектираме, изработваме и монтираме гребла за снегопочистване, контейнери за претоварване на отпадъци, прес-контейнери, хидравлични преси за претоварване и балиране на битови отпадъци, надстройки за сметосъбиращи автомобили, контейнерни колички и електронни системи за управлението им. Предлагаме абонаментни подръжки на кранови съоръжения, подвижни работни площадки, електрически телфери, хидравлични и пневматични системи,както и техническа поддръжка на повдигателни съоръжения съгласно наредба за безопасна експлоатация технически надзор на повдигателни съоръжения.

 

Наша основна цел е да задоволим изискванията на клиентите ни за бързо и качествено обслужване и трайно присъствие на пазара.
Хидро Мат ЕООД гарантира качество и сигурност на своите клиенти. Благодарение на дългогодишният си опит, Хидро Мат ЕООД е доказана фирма както на българския, така и на чуждия пазар.